Renault Clio 2002: kachel/climate control blijft soms warm. Renault clio 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Ik had het vreemde probleem bij deze auto dat de climate control goed werkte, als de temp dan naar max of min gezet werdt en weer terug naar bijvoorbeeld 18 graden kwam er alleen nog loeihete lucht uit. Na lang zoeken bleek er een verbindingsmof naar een luchtregelklep gescheurd. Hierdoor pakte de servo soms wel en soms niet de klep mee. Deze mof en servo bevinden zich naast de middenconsole tussen de console en het dashboard kastje. Ik heb de mof met seconde lijm en een tie wrap weer bij elkaar gebracht. Werkt weer prima zo!

Ik plaats dit opgeloste probleem omdat het vrij vaak voorkomt bij deze auto's maar er nergens een oplossing te vinden is. Nu dus wel, succes!

KWP

Geplaatst door KWP (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Highway (120) PRO, 9 jaar geleden

Bedankt voor de tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.