Peugeot BOXER 290C 2.2HDI: waar in de motorruimte zit de mapsensor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2200

Waar in de motorruimte zit de mapsensor?

bieuwke

Geplaatst door bieuwke (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 5 jaar geleden

Heb je een chassisnummer?

bieuwke (0) PRO, 5 jaar geleden

VF3ZBRMNB17190950

Rene Roolvink (0) PRO, 5 jaar geleden

Nummer 6 op de tekening . Gemonteerd op de aangegeven steun bij het schutbord .

bieuwke (0) PRO, 5 jaar geleden

Bedankt!Helaas nog niet gevonden!

bieuwke (0) PRO, 5 jaar geleden

Ondanks een aantal gekregen afbeeldingen hebben we de mapsensor nog niet gevonden!

bieuwke (0) PRO, 5 jaar geleden

Het feit dat we de mapsensor niet kunnen vinden ondanks dat hij op verscheidene tekeningen staat aangegeven,en ook op bestelsites staat, komt omdat hij er gewoon niet in zit!!!De turbo wordt bij deze motor niet via de mapsensor aangestuurd,maar via een slangetje rechtstreeks naar het drukgedeelte van de turbo.In de data van de motor zag ik de waarden van de mapsensor niet veranderen en daarom dacht ik dat hij kapot was,maar de data geeft bij de mapwaarden alleen de buitenluchtdruk weer en bij gewenste druk 0 mbar.Probleem opgelost!!

bieuwke (0) PRO, 5 jaar geleden

[quote=bieuwke]Het feit dat we de mapsensor niet kunnen vinden ondanks dat hij op verscheidene tekeningen staat aangegeven,en ook op bestelsites staat, komt omdat hij er gewoon niet in zit!!!De turbo wordt bij deze motor niet via de mapsensor aangestuurd,maar via een slangetje rechtstreeks naar het drukgedeelte van de turbo.In de data van de motor zag ik de waarden van de mapsensor niet veranderen en daarom dacht ik dat hij kapot was,maar de data geeft bij de mapwaarden alleen de buitenluchtdruk weer en bij gewenste druk 0 mbar.Probleem opgelost!![/quote]

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.