Pontiac Transport 2.3: Klokje verspringt per radio-zender

Bouwjaar: 1996

We hebben met deze Transport de volgende merkwaardige verschijning: als de klok wordt ingesteld blijft deze keurig meelopen.Echter als de radio wordt aangezet is het per station regelmatig een uur tijdsverschil, zowel naar voren als naar achter.Ook als de tijd weer goed wordt ingesteld blijft dit gedurende 1 a 2 minuten goed en dan verspringt hij weer een uur.Dit gebeurt zowel in Nederland als in Duitsland.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (115) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

deze radios halen hun tijd van het rds systeem. soms is dit in de war bij de radiostations. als hij het nu nog doet, moet je de rds tijd uitzetten op de radio. ik hoop dat je er een boekje bij hebt, want daar staat het wel in hoe je dat uit kunt zetten.



frodoooh (0), 18 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem! alleen heb ik nog geen RDS op de radio kunnen ontdekken. ook als het contact uit is geweest geeft ie iedere keer een andere tijd aan. ik vind het wel komis. ik heb trouwens nog nooit een amerikaan gereden waarvan het klokje het naar behoren deed.

Valck (0), 18 jaar geleden

Zijn jullie er al uit met dat klokje? anders kan ik jullie wel de oplossing geven......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.