Pontiac Trans Sport: inhouden/stotteren na aantal km te hebben gereden

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 16v

Ik heb het volgende probleem met een transporter:

met een koude motor rijdt het prima maar na een aantal km te hebben gereden begint de motor te stotteren en in te houden, wanneer je dan een aantal keer het gaspedaal in trapt pakt de motor weer goed op, maar blijft af en toe inhouden.... Ik constateerde een breuk in het uitlaat spruitstuk rond de lambda-sonde, dacht dat dit de oorzaak kon zijn maar na reparatie van het spruitstuk blijft het probleem zich voordoen. ik heb het een en het ander gelezen over problemen met de onsteking/bobine is het mogelijk dat hier een defect in zit en kan het dan zo zijn dat dit defect pas optreed bij een warme motor? verder heb ik geen uitlees apparatuur voor deze auto is er een manier om dit op een andere manier te doen?

alvast bedankt

henk4418

Geplaatst door henk4418 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dannymdouma (0), 17 jaar geleden

Ik heb hier een en ander over gelezen op het pontiac forum www.pontiac-transsport.de anders gewoon de vrag stellen duits of engels gaat meestal wel goed. Ik heb wel een uitleestool maar alleen voor de 3.1 en 3.8
groetjes Danny

henk4418 (0) PRO, 17 jaar geleden

thnx

harry folkers (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo Henk een veel voorkomend probleem is de ontsteking dit is meestal plastic bak boven de bougies, maar de bobines komt ook nogals eens voor vrgr Harry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.