Porsche Boxster: Porsche Boxter automaat versnellingsbak olie verversen.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5

Collega's,

Ik heb een porsche boxter automaat staan die enkel nog in achteruit wil rijden.... De pook voelt enorm stug aan om te verplaatsen en de display in de teller geeft nog altijd aan in welke stand hij staat... P,D,N,R,M, .... maar de wagen wil niet rijden in D of M... Ook het starten dient te gebeuren in Neutraal en kan niet meer in Park.

Eerst en vooral wil ik eens de versnellingsbak olie nakijken en verversen, weet iemand de goede procedure om deze volledig te vernieuwen van olie ? De totale hoeveelheid zou zo'n 9L moeten zijn als ik me niet vergis.... Maar een 3.5 in het carter ? Klopt dit ?

Mocht iemand raad hebben met dit soort probleem.... deel ze gerust ! ;-)

Alvast bedankt !
Autorepair

Autorepair

Geplaatst door Autorepair (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche Boxster? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

[quote=Autorepair]een 3.5 in het carter ? Klopt dit ?[/quote]
Dit is een normaal gegeven. 3.5 in het carter zou kunnen de overige inhoud bevind zich in de koppelomvormer en is zonder te spoelen niet verversbaar.

Gr. paul

Autorepair (0) PRO, 11 jaar geleden

Dient best vervangen te worden bij warme motor ? Hoeveel keer spoelt men best ? Mvg

moderator pc forum (0) PRO, 11 jaar geleden

[b] Autorepair, vergeet niet om de oplossing ook te vermelden. Degene die helpt bij het oplossen van een probleem hoort graag hoe het is afgelopen![/b]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche Boxster of stel zelf een nieuwe vraag.