Porsche Cayenne: PSM lampje brand samen met oranje uitroep teken

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4,2 v8

Hallo beste techneuten,

Wij hebben hier een porsche cayenne staan waar het PSM (porsche stability management) brand,
We hebben deze uit laten lezen bij de porsche dealer en die kwam met de volgende foutcode 0814 defect remversterker.
Er zitten 2 sensoren op de rembekrachtiger, deze hebben wij bekeken en zien er goed uit ook de bedrading tot aan de stekker is in orde. Iemand hier meer ervaring mee?
mvg

willem12074

Geplaatst door willem12074 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche Cayenne? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 11 jaar geleden

zit er niet een vacuumlek ergens? die foutcode heeft immers geen betrekking op de sensoren, wel op de werking van de bekrachtiger.

willem12074 (0) PRO, 11 jaar geleden

Beste Peter, Inmiddels hebben wij via gmto de porsche documentatie ontvangen,1 solenoid die op de bekrachtiger zit is kapot, porsche schrijft voor de rembekrachtiger te vervangen ( de sensoren zijn nniet los te leveren) en als de rembekrachtiger vervangen word moet ook het psm module vervangen worden, deze zit in de abs pomp geintregeerd. Hartelijk dank voor je reactie
mvg willem

Profundo Autoservice (0) PRO, 11 jaar geleden

Soww.. lekker dan.
Wat dat betreft ben ik blij dat ik maar weinig exotische auto's in het klantenbestand heb, hoewel je dit sort zaken toch al steeds vaker tegenkomt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche Cayenne of stel zelf een nieuwe vraag.