Seat Ibiza: startonderbreker

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine

Vreemd, het LED lampje van de ABS is kapot. Sinds die tijd start de motor heeel even, slaat meteen weer af. Sleutel lampje blijft knipperen. lijkt of de startonderbreking is ingeschakeld! Zou er een verband kunnen zijn tussen het vermistte ABS lampje en de startonderbreker? Wie heeft hier ervaring mee.

paul500

Geplaatst door paul500 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

firedriver (55), 10 jaar geleden

Heb je eventueel zijn reservesleutel, of hoe is de conditie van de batterij van je sleutel, en eventueel zijn motor laten uitlezen.
Onlangs meegemaakt van een jonge bestuurster, oorzaak: aan haar sleutel was ze de helft kwijt, lag toevallig onder haar wagen, ge weet wel het verzender aan de sleutel zelf, terug gemonteerd en het was ok.
Gr.

Maikel Voets (0) PRO, 10 jaar geleden

Klinkt in ieders geval niet logisch Paul, ik zou zeggen dat het abs gedeelte niets te maken heeft met de startonderbreking. Lijkt mij dat er iets niet goed zit in de sleutel of contact. Ik zou de sleutels even goed nakijken en zeker even uitlezen.

paul500 (0) PRO, 9 jaar geleden

Nieuwe klokkenwinkel bracht uitkomst. Probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.