SsangYong Musso: Versnellingsbak van een Musso

Bouwjaar: 1997, Motorcode: om 602 5 cyl

Heren even een technische vraag,
ik heb een musso met een defecte bak nu kan ik een bak krijgen van een andere musso, compleet met tussenbak alleen heb ik het volgende verschil het schakelmeganisme is iets anders opgebouwd schakeling is aan de zijkant iets anders voor de rest is alles optisch het zelfde ik heb geen gegevens over het bouwjaar, overbrengsverhouding van de andere bak, wel dat deze achter de zelfde motor heeft gezeten, mijn vraag is kan ik deze andere mussobak monteren, misschien is de bak van een later type, deze bak is van een schade auto (uitgebrand interieur) Ik hoop dat iemand er ervaring mee heeft, ik kan hem zo halen en monteren maar als hij niet goed is moet ik alles weer terug bouwen.

M.v.g. Marcel.

spanbandje

Geplaatst door spanbandje (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor SsangYong Musso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Musso53 (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo Marcel,

Als jouw bak is voorzien van een directe schakeling (zonder kabel) dan zal de bak niet passen. De bak met kabelbediening is 10 cm korter dan de direct bediende bak. Doordat de bak korter is moet je andere aandrijfassen hebben, de steun waar de bak steunt zit op de verkeerde plaats en de pook zal ook niet passen. De tussenbak is het zelfde.

Walter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Musso of stel zelf een nieuwe vraag.