SsangYong Rexton: afstandsbediening

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 27 xdi

hallo ik heb mijn rexton uit elkaar gehad om hem te repareren van een ongeval, nu staat hij in elkaar maar nu merk ik dat ik hem niet kan sluiten
met de afstands bediening de centrale vergrendeling maakt wel effe een geluid maar hij sluit niet, wel gaat dan de sirene af, als ik dan op openen druk gaat de sirene weer uit met de sleutel sluit alles wel, de batterijen heb ik door nieuwe vervangen
wat is hier aa de hand????
mvg gerard

geva auto

Geplaatst door geva auto (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor SsangYong Rexton? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Musso53 (0) PRO, 13 jaar geleden

Het lijkt mij dat een van de deur schakelaars niet goed werkt. Als het systeem denkt dat een van de deuren openstaat, geeft hij wel signaal met de sirene maar sluit de overige deuren niet af. Blijft bij contact aan niet het deur waarschuwingslampje branden?

geva auto (0) PRO, 13 jaar geleden

probleem opgelost er zat een sluitstangetje geblokkeerd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Rexton of stel zelf een nieuwe vraag.