SsangYong Rexton: Schakelt niet meer tussen 4L/4H/2H

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7 XDI

Mijn ouders rijden een Rexton 2.7 XDI aut uit 2004. Vanavond startte ik de auto en er begon gelijk 4wd LOW te branden op het dashboard en 4wd HIGH stond te knipperen. Dit gebeurde terwijl 2H was ingeschakeld. Vervolgens nog geprobeerd om opnieuw 2H in te schakelen, maar zonder resultaat.

Er is mij gewezen op de schakelservo, om deze te reinigen, maar dit bracht geen oplossing. Daarnaast zijn de vacuumslangen en de T-stukken vervangen en het probleem blijft..

Wie kan mij helpen aan de oorzaak... of nog liever de oplossing??

Bij voorbaat dank.

MVG,

Michiel

Mic148

Geplaatst door Mic148 (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor SsangYong Rexton? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harry folkers (0) PRO, 12 jaar geleden

even laten uitlezen bij de dealer

Mic148 (0) PRO, 12 jaar geleden

Beste Harry,
In Alblasserdam en Roosendaal gaat m allebei niet worden, gezien ik over ruim 2weken pas terecht kan.
Dus is er dan nog een mogelijkheid voor een 4wd specialist, en zoja weet je er toevallig een te zitten in de omgeving rotterdam?

MVG,

Michiel

Mic148 (0) PRO, 12 jaar geleden

Het probleem is verbazingwekkend genoeg verholpen.. 300m vooruit gereden en vervolgens 300m achteruit... motor uit... en weer gestart en het probleem is voorbij..
Ben benieuwd hoelang het goed gaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Rexton of stel zelf een nieuwe vraag.