Subaru Forester: mute

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

ik zoek de mute draad er zit een orginale radio cd in en als ik hem achter de radio weg moet pakken hoe moet de radio er uit

the4men

Geplaatst door the4men (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mario-1 (0) PRO, 16 jaar geleden

je hebt een schoevendraaier en een wig nodig
je haalt het frame om de schakelpook weg deze zit geklikt daarna naast de asbak beneden zie je links en rechts een schoef deze haal je weg vervolgens met de wig eerst aan de zijkant voorzichtig naar voren halen daarna van boven met de wig naar beneden druken stekker gevaren licht los halen daarna de 2 stekkers van je klimaat control daarna zit de radio met 4 schoeven vast in een blik frame achter de radio zit gewoon een losse draad waar mute opstaat veel succes mario

the4men (0) PRO, 16 jaar geleden

dank je wel mario maar heb al naar de zaak gebeld bij julli en daar werd mij het zelfde verteld en heb het gevonden en het werkt.
als ik meer vragen heb mag ik jou daar dan mee lastig vallen

mario-1 (0) PRO, 16 jaar geleden

tuurlijk geen probleem subaru rijders zijn toch 1 grote familie!

forester (0), 14 jaar geleden

Weet iemand op welke Km st de distr riem vernieuwd moet worden van m,n Subaru Forester 2.0 XT Boujaar 2004

Km St 49500. En de eventuele kosten daarvan? Is er motorschade als de riem onverhoopt zou kapotspringen. ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.