Suzuki Vitara: benzinepomp

VSEETV01C01200645. Kan er iemand aub de technische tekening doormailen van het brandstofsysteem. blijkbaar is op dit voertuig de benzinepomp defekt, maar ik zie wel de benzinefilter, maar geen pomp. Er komen ook geen elektrische draden toe op de benzinetank. Is door wegenwacht hier dit weekend afgezet en wij hebben geen ervaring met het voertuig. Op het eerste zicht vind ik geen benzinepomp, tenzij deze mee "verwerkt" zit in de elektronische carburator.
thx voor de hulp.

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 8 jaar geleden

Graag iets meer gegevens van de auto Jan.

jhl (0) PRO, 8 jaar geleden

Heb zopas de boorddocumenten gekregen : Vitara Type 0SJJ6C - 22/08/1996 - 1590 cc - 59 kw.

harnak (0), 8 jaar geleden

Je gelooft het niet maar volgens mij zit er nog een mechanische op zijkant motor

jhl (0) PRO, 8 jaar geleden

We bekijken dat. Thx

jhl (0) PRO, 8 jaar geleden

Toch geen gevonden, maar we bekijken dat verder.

jhl (0) PRO, 8 jaar geleden

Gezien wij dit voertuig niet kunnen uitlezen en het check lichtje blijft branden vermoed ik dat het eerder met de sleutel en startblokkering te maken heeft.

Siem Bijman (140) PRO, 8 jaar geleden

Als de startblokkering het probleem is dan start hij helemaal niet. Aangezien je denkt aan de benzinepomp, zou hij wel starten maar niet aanslaan vermoed ik.

Wat je sowieso kunt doen is even wat remreiniger in de inlaat spuiten en kijken of hij dan loopt. Weet je tevens of het een ontstekings of brandstofprobleem is.

jhl (0) PRO, 8 jaar geleden

Hij startte idd met remreiniger, dat wel. Ik vermoed nog altijd aan een brandstofprobleem maar omdat de check blijft branden. Wij kunnen ook niet bij een dealer terecht daar er in de onmiddellijke buurt geen is. Maar we zoeken de komende dagen verder op de "ouderwetse" manier.

jhl (0) PRO, 8 jaar geleden

Kan het niet dat de benzinetoevoer afgesneden wordt als de sleutel niet gelezen wordt?

jhl (0) PRO, 8 jaar geleden

na meer dan heel grondige reiniging van het voertuig en verwijderen van alle oude modderbrokken enz..., pomp gevonden. Zat verborgen tussen 5 cm modder.................dus wel degelijk in benzinetank.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.