Toyota Yaris: koppeling : onderdeel nummer

Brandstof: Diesel, Motorcode: 14 D4D, Motorinhoud (cc): 1400

Beste Collega's,
Is er een site waar je de originele Toyotanummers kan opzoeken? Door het sluiten van twee dealers in de streek zijn wij een beetje op de dool voor het opzoeken van onderdelen. Partslink24 hebben we, maar Toyota zit niet op deze site.
Wij moeten namelijk prijs geven voor het vervangen van een koppeling op een Yaris die nog in het buitenland zit en op wegenwacht wacht.
Wij hebben enkel een chassisnummer, maar ik zie dat je een 5 of 6 bak hebt. Heeft deze auto dubbelvliegwiel enz..... Werktijden???
VNKKC96300.........

Alle tips welkom.

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 6 jaar geleden

bij mijngrossier kun je toch chassisnummer invoeren!

Hans4040 (300) PRO, 6 jaar geleden

Werktijd volgens Autodata: 4,20 uur.

jhl (0) PRO, 6 jaar geleden

Thx voor de reacties Ondertussen is voertuig hier en blijkt dat schakelmechanisme niet naar behoren werkt. Auto geraakt niet in 1e versnelling zonder dat je het hendeltje van de "achteruit" omhoogtilt. Dus heef eigenaar een paar keer in derde versnelling vertrokken.
Iemand soms weet of dit fenomeen nog voorkomt bij dit type wagen?
Bij Volvo V40/S40 en Mitsu Carisma hebben we vroeger regelmatig de busjes hiervan moeten vervangen.
Maar hier bij toyota is dat precies een heel schakelmechanisme.

jhl (0) PRO, 6 jaar geleden

Update : ondertussen middenconsole uitgehaald en wat blijkt : 1 kabel is uit de houder gekomen waardoor deze 1 cm "langer" is dan normaal, terug in houder geschoven. Effe afwachten of we koppeling moeten vervangen of niet. Eerst een paar ritjes mee doen.
Want er zal ook wel een reden zijn waarom die grote clips uit de houder kwam.

jhl (0) PRO, 6 jaar geleden

Probleem opgelost. Kabel blijft mooi zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.