Volkswagen Polo: Voedingspanning injecteur te laag

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAY, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 66

VW Polo 1.6 TDI, Foutcode P2147-00 brandstofinjecteur groep A voedingspanning te laag. We hebben de 4 injecteurs reeds gedemonteerd en laten testen maar deze waren ok. Kent iemand dit probleem? Groeten Frank.

Ilse

Geplaatst door Ilse (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

memos (10) PRO, 6 jaar geleden

Ken het probleem niet, maar wat is het probleem? Start de auto niet of hapert hij?

De injectoren worden alle 4 apart vanuit de ECU van voeding voorzien zie ik in een schema en als de voeding van de ECU niet in orde is dan zou dat misschien in een te lage voedingspanning van de injectoren kunnen resulteren.

Ilse (0) PRO, 6 jaar geleden

Stationair blijft hij draaien maar als je er mee gaat rijden begint hij te schokken en dan valt hij stil. Contact afzetten en dan start hij weer. Stukje rijden schokken en weer stilvallen.

Ilse (0) PRO, 5 jaar geleden

Het zat hem in de kabelboom. deze was aan de zijkant aan de cilinderkop een beetje beschadigd. We hebben deze hersteld en de wagen rijdt nog steeds zonder problemen. bedankt voor het meedenken. groeten, Frank.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.