Volkswagen 1K: Foutcode P334B Laaddruk actuator positiesensor mechanische fout

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CBZB 1.2 TSI, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 77

Wij hebben een vw golf VI staan en de auto gaat tekens in de noodloop met foutcode P334B Laaddruk actuator positiesensor mechanische storing. Eerst de laaddruksensor vervangen probleem was nog niet opgelost dealer gebeld en moest de turbo vervangen worden ook dit gedaan met een originele turbo nog steeds het zelfde probleem . Toen maar naar de vw dealer gebracht voor software update was niet nodig zeiden ze zat de goede software al in hebben alles in de basisafstelling gezet maar probleem nog steeds niet opgelost. Kent iemand dit probleem ?

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

laurens allround (0) PRO, 5 jaar geleden

Heb je een foto van je live data?

check

Beste antwoord, geplaatst door laurens allround (0) PRO, 5 jaar geleden

Hier is een terug roep actie voor met software update en afstands plaatje monteren!

jonny (0) PRO, 4 jaar geleden

toch bij de dealer nieuwe software erop gekregen werkt nu top

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.