Volkswagen POLO: Voorruitwissers

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Benzine, Motorcode: CHZ, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 70

Heren en dames,

Mijn klant heeft een VW Polo uit 2018.
Deze auto is door mij in de glascoating gezet direct na aankoop.
Ook is er een soort RainX op de voorruit gezet.

Een week nadat de klant zijn auto bij mij weer heeft opgehaald kwam hij terug met de mededeling dat zijn ruitenwissers stuiteren. Ik heb om zeker te zijn de sealand op de voorruit verwijderd, echter maakte dit niks uit.
Ook heeft de dealer 3x nieuwe ruitenwissers geplaatst, heeft ( naar eigen zeggen ) de ruitenwisser arm opnieuw afgesteld. Zij beweren bij hoog en laag dat het mijn fout is omdat er een coating op de ruit zou zitten, dit hebben zij namelijk opgemeten en vergeleken met een ruit van een auto in de showroom.

Ik ben samen met de klant nog bij Falk Service geweest in Apeldoorn om de ruit onder een polijstrobot te laten polijsten, echter maakte ook dit geen enkel verschil.
Wel zijn we er achter gekomen dat het vooral veroorzaakt wordt door de grootste wisser ( aan de bestuurders kant) als we deze optillen wist de kleine zonder enig probleem. Ook als we ruitenwisservloeistof spuiten wissen ze beiden zonder probleem. Maar zodra er gewoon water op komt begint de ellende weer.
De dealer wil helemaal niks meer doen en speelt echt een spelletje met mijn klant.

Ik vroeg mij af of zit probleem bij een van jullie als eens is voorgekomen, en wat jullie er aan hebben gedaan.

Gr
Edwin

EAD

Geplaatst door EAD (0) PRO , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1580) PRO, 5 jaar geleden

Stuiterd hij in beide richtingen ? het blad slaat wel om als hij terug gaat ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.