Volkswagen GOLF: deur op kinderslot

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BCB, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Hoi, graag jullie hulp bij het volgende probleem.
Ik werk op dit moment aan een golf 4 variant. (bj.2004)
Het rechter achterportier kan van buiten niet meer open. Een extra obstakel is dat deur op het kinderslot zit en dus van binnen niet te openen is. De deurkaart heb ik al verwijderd. Ook de blikken plaat waar de motor van het electrische raam aan zit is los.

Wie weet er een manier om de deur open te krijgen?????????????????????

Alle tips en adviezen worden zeer op prijs gesteld.
Groeten remco haan.

Remco haan

Geplaatst door Remco haan (0) PRO , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 5 jaar geleden

Als het slot electronisch defect is zit er niets anders op dan dit deel van de het slot te slopen , je kunt proberen met 2 personen de deur open te krijgen 1 trekt aan de hendel buiten de ander drukt op de ab en klopt op het electronische deel van het slot , als je geluk hebt gaat hij open , anders wordt het slot slopen

Remco haan (0) PRO, 4 jaar geleden

Hoi, ik heb de auto verkocht aan een garage . Het probleem was nog niet opgelost. De garagehouder zij dat hij wel een normale oplossing wist. (gewoon sleutelen). Bij diverse andere garages en de dealer kwam ik niet verder dan dat ik het slot kapot moest slaan en opnieuw moest beginnen met opbouwen. Dit zie ik niet als een oplossing. De auto was aan vervanging toe en ik heb hem ingeruild.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.