Voorwaarden

Allereerst bedankt voor je interesse in en bijdrage aan dit forum, waarop al vele praktijkproblemen zijn behandeld en vaak ook opgelost.

ALGEMENE REGELS

1.) De bekendste: NIET schelden, irriteren, uitlokken, ruziƫn of andere vervelende zaken online doen. Persoonlijke vetes vecht je maar uit per e-mail, buiten het forum om.

2.) Moderator handelingen. Een moderator neemt een beslissing die hij op dat moment het beste vindt. Uiteraard kan er altijd een vergissing zijn of een punt van discussie. Je kunt als gebruiker contact opnemen over een beslissing of handeling, doe dit per email naar de betreffende moderator of anders via het bekende adres: info@problemcar.nl. Hou hierbij regel 1 in gedachten. Botte mails beantwoorden we niet.

3.) Gebruik info@problemcar.nl en de e-mailadressen van onze moderators niet als vraagbaak voor het stellen van vragen die gewoon op het board gesteld kunnen worden. Vragen die niet in onze e-mail thuishoren verwijzen we terug naar het forum.

4.) Illegale zaken zijn verboden op Problemcar. Vragen over het terugdraaien van kilometerstanden, omkatten van auto's en wat daar op lijkt zijn niet toegestaan en worden door ons verwijderd.

5.) Commerciƫle berichten, reclame en/of links zijn niet toegestaan.

6.) Zorg ervoor dat je e-mailadres up to date is. Accounts met niet-werkende adressen zullen regelmatig omgezet worden naar een alleen-lezen account totdat de gebruiker met ons contact heeft opgenomen om het account weer in orde te maken.

BELANGRIJKE INFORMATIE

1.) Over onduidelijkheden, onenigheden, vragen omtrent het board en alles wat er mee te maken heeft (behalve vragen die dus op het forum gesteld kunnen worden) kun je altijd terecht op info@problemcar.nl

2.) Elke gebruiker wordt geacht op de hoogte te zijn van bovengenoemde regels en zich daaraan te houden.

3.) Wij houden ons het recht voor deze regels aan te passen wanneer nodig, belangrijke wijzigingen worden apart aangegeven.

Veel plezier toegewenst!
Het Problemcar-team
  • ashoes
  • Hippored
  • smeets solutions
  • Olietoevoegingen.nl
  • obdpartners
Problemcar.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij Problemcar.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer