Classic Cars: opel kadett uit 1978 moter valt uit als deze onbelast is.

Hallo, mijn kadett uit 1978 valt uit als ik mijn koppeling intrap, mijn toerenteller zakt in een keer naar de 0, ook op de snelweg als ik wil schakkelen. Waar zou dit aan kunnen liggen?
Alvast bedankt voor een reaktie.
Mvg Winfred

winfred

Geplaatst door winfred (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Classic Cars Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (5) PRO, 14 jaar geleden

staat de onsteking goed.
trekt hij geen valse lucht.
is de stationiare sproeier niet verstopt.

groetjes jan.

Theo Sparenburg (0), 14 jaar geleden

Even terug in de tijd. Opel had een stationairsproeier c.q. benzineafsluiter via 12 volt. Zekering heel? Dacht dat dit via de zekering van de radio liep. Anders even luisteren of je een klik hoort bij de carburateur als iemand anders het contactsleuteltje omdraait. Je moet hem ook duidelijk kunnen zien zitten. Busje in de carburateur geschroefd met een draadje daarop.



vr.gr. Theo

winfred (0), 14 jaar geleden

Oplossing gevonden, ben er een hele tijd mee bezig geweest, maar gevonden.
Heb net voor de problemen begonnen waarschijnlijk mijn tank leeg gereden, toen allemaal schilfers over al. Benzine filter vol, vlotter carebateur vol met schilfers. Alle leidingen heb ik door geblazzen, carebateur schoon gemaakt en vers filter er op. rijd weer als een zonnetje.

Allemaal hartelijk dank voor hetr mee denken.

mvg Winfred

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Classic Cars Overig of stel zelf een nieuwe vraag.