Mitsubishi ASX: Hoog fluitend geluid

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4A92, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 86

sinds een jaar maakt mijn ASX een hoog fluitend geluid wanneer ik constant 50 km per uur rijd. Onder of boven deze snelheid is het geluid weg. Het heeft niets met de versnellingsbak te maken want het is in iedere versnelling. Inmiddels zijn remblokken en banden al vervangen. Het lijkt of er iets "droogloopt" (of er ergens vet aan gesmeerd moet worden) want bij nat weer is het geluid er niet. Mijn garage heeft geen idee wat het kan zijn maar misschien weet hier het wel iemand?

weerman

Geplaatst door weerman (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi ASX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

primera p11 (0), 4 jaar geleden

Als je de koppeling in trapt, is het dan weg?.

weerman (0), 4 jaar geleden

Nee, dat maakt geen verschil.

kaleido 1 (980) PRO, 4 jaar geleden

Dynamo , maakt het verschil of de radio uit of aan staat ?

weerman (0), 4 jaar geleden

Nee, dat maakt ook niet uit. Zoals ik bij het probleem al aangaf lijkt het wel of iets "droogloopt" want bij nat weer is het geluid niet hoorbaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi ASX of stel zelf een nieuwe vraag.