Oldsmobile Cutlass: Oldsmobile Cutlass ls 1980

Bouwjaar: 1980, Brandstof: Benzine, Motorcode: 305

IK heb mijn Oldsmobile afgelopen maandag uit de stalling gehaald en ging allemaal prima Na een paar ritjes echter gaan nu mijn knipperlichten aan de rechterkant heel snel Ik snap er niets van alle lampen werken zowel voor als achter maar veel te snel Er is niets aan veranderd ook geen nieuwe lampen of zo Als ik mijn gevaren ligt aan zet gaan alle knipperlichten branden (knipperen dus niet) Iemand een idee waar ik moet beginnen ?
Normaal gesproken zou ik me niet zo druk maken en uiteindelijk kom ik er denk ik ook wel uit maar het probleem is dat de wagen naar de APK moet

dabili

Geplaatst door dabili (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Oldsmobile Cutlass? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 9 jaar geleden

Knipperlichtrelais defect , zou ik denken.
Normaal als er een lampje defect is gaat door verminderde weerstand/vermogen van het systeem het geheel ook sneller knipperen.
Zit er een stukje elektronica in je alarm schakelaar ? zou alle contacten eens goed schoon maken.

Mercury (0) PRO, 9 jaar geleden

Relaistje hangt onder dashbord. Zo.n ronde...je hoort hem wel klikken als je de raw aanzet....gaan vaak stuk...gr peco power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Oldsmobile Cutlass of stel zelf een nieuwe vraag.