Pontiac 0: bumpers fiero

ik hoorde dat je onder een fiero ferrari bumpers kan zetten
maar welke type ferrari kan je er voor gebruiken

ccorado

Geplaatst door ccorado (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Elk type......, het liefst die van een f40 of f50, die kun je in Modena rechtstreeks in de gewenste kleur bestellen.......... Kostprijs per bumper ongeveer 20 fiero's...

Er zat altijd een bedrijf in Almere, die indertijd alles van een ander bedrijf (van der Hoeff) heeft overgenomen op het gebied van verbouwen van fiero's.
Dit bedrijf heet Newfield, omroepweg 15 1324 KT Almere T. 036-5465886. De website werkt niet meer dus ik vrees het ergste. Even goed zoeken op het internet zal je diverse kits opleveren voor een fiero, In nederland zijn er ook een behoorlijk aantal omgebouwd, vooral naar ferrari 308, 328 model, maar ook naar testarossa en miss nog wel meer types.

op marktplaats staan er wel een stuk of 6 te koop, google ff op fiero body kit en je zult nog veel meer vinden.

gr

Peco Power

raz50 (0), 15 jaar geleden

De ferrari bumpers waar jij het over hebt zijn de Vanderhoef type A en type B neuzen. Werden door Newfield geproduceerd zoals Mercury al noemde. Newfield is er helaas mee gestopt. Je zou je geluk moeten proberen op marktplaats of op ebay. De tybe B neus komt in amerika ook nog voor onder "ferrari 355 replica". Dit zijn geen orginele ferrari bumpers maar het design aangepast voor de fiero.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac 0 of stel zelf een nieuwe vraag.