1 bezoeker online

Pontiac Trans-Am: km stand / velgen+banden / remschijven

Bouwjaar: 1980, Brandstof: benzine, Motorcode: 5.7

Hallo,

Ik heb een trans am gta uit 1987 en ben hem nu eens totaal aan het restaureren.
Inmiddels een nieuwe motor/brandstofpomp/dynamo/waterpomp/startmotor en wat kleine dingen erin gezet.
Nu wil ik er nieuwe remschijven op zetten en heb ik totaal geen idee waar ik op moet letten bij het bestellen ervan. Moet ik standaard schijven nemen of sportschijven? Ik wil er nieuwe schokbrekers op zetten mioet ik daarbij ook ergens op letten bij het bestellen ervan of is daar maar 1 soort van?
En ik wil er mooie brede velgen onder laten zetten, wat adviseren jullie.. Waar moet ik allemaal op letten qua afmetingen etc bij het bestellen hiervan. Ik ben totaal een leek wat betreft dit soort dingen.. Ik koop ze en laat ze inbouwen door een bekende garage. De kmstand van de auto is 332000 kms (digitaal), bestaat er een manier om dit op 0 te zetten ivm de nieuwe motor die erinzit..

Alvast bedankt voor jullie tips en reacties..

Cem

Cemmm

Geplaatst door Cemmm , lid sinds 8 jaar geleden

1 Reactie

0

Mercury, 8 jaar geleden

plaats hier eens een vin nummer, kan ik zien wat je nodig bent, (plaatje onder het raam, aan de bestuurderskant)
brede velgen, let op je ET- waarde, deze moet niet al te veel afwijken, en gooi er niet van die 19 inch dingen in, dat is geen kijk bij zo'n auto. te breed, en toch wel het vermogen gaan gebruiken levert geheid ellende met de bak op , ik neem aan dat er ook weer een gta motor in is gekomen, dus 1tje met echt pk's 210 stuks. km stand resetten gaat niet, onthoud gewoon de stand waarbij je de motor hebt vervangen, per slot van rekening is de rest van de auto wel 200.00 mijl oud.

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans-Am of stel zelf een nieuwe vraag.