Pontiac Fiero: niet door trekken en als hij warm is wisselen in toeren

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8

niet door trekken, en als hij warm is wisselen in toeren hij deed ook stilvallen maar dat is weer een tijd geleden [andere stappen motor geprobeerd maar die deed het het zelfde ]wat kan het weezen?
kunnen jullie mij wat sugesties geven bij voorbaat dank.

groetjes Ben.

citroen2500

Geplaatst door citroen2500 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Fiero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

dannymdouma (0), 11 jaar geleden

Hoi stappenmotor is een logische geeft vaak dit beeld van storingen.
Je hebt deze al vervangen. Heb je gecontroleerd of de automatische winter zomer stand luchtinlaat soepel gaat. benzinefilter vernieuwd?
groet Danny

citroen2500 (0), 10 jaar geleden

hallo danny de stappen motar was het niet volgens de monteur.

groetjes ben.

citroen2500 (0), 10 jaar geleden

hallo danny de stappen motar was het niet volgens de monteur.

groetjes ben.

dannymdouma (0), 10 jaar geleden

Controleer de pakkingen onder de luchtinlaat . eenvoudig te checken met remmenreiniger bij luchtfilterhuis (niet bij aanzuig zelf) te spuiten er wel eens een scheurtje in zitten waardoor valse lucht wordt getrokken. Als de motor in toeren stijgt weet je genoeg.

gr Danny

citroen2500 (0), 10 jaar geleden

hallo danny ik heb dit gedaan en een andere mapsensor maar die was goed volgende stap de boegies vervangen ik houw je op de hoogte

groetjes.ben.

citroen2500 (0), 10 jaar geleden

hallo danny ik heb gedaan wat je gescheeven had maar dat was het niet andere mapsensor die was het ook niet volgende de boegies zij de monteur ik houw je op de hoogte.

gr. ben

citroen2500 (0), 10 jaar geleden

hallo danny de boegies waaren in orde ik heb een andere mapcensor gebrobeerd maar die was het zelfde hij heeft het dus verschijdene maanden goed gedaan nadat wij de tps gesmeert hadden door er 2 heele kliene gaatjes in te boren en te smeeren door de monteur maar nu is hij de ene keer goed en de andere keer slecht dat wil zeggen als hij goed is draaid meer toeren na de start als ik hem in zijn drive zet valt hij terug in toeren maar trekt goed als hij niet goed is dan verhoogt hij niet in toeren het is net of hij dan geen goed lucht-benzie mengsel krijgt als hij warmer wortd schommelt het toerental er was geen valse lucht ik heb nog gespooten heb jij nog een sugestie?

groetjes ben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Fiero of stel zelf een nieuwe vraag.