Pontiac Trans-Am: Startproblemen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.7

Ik heb sinds enige tijd problemen met starten. Hij start wel, maar slaat meteen weer af of hij start wel en loopt dan op een paar cilinders en slaat vervolgens af. Dit gebeurt vaak één keer en de tweede keer loopt hij goed. Soms gebeurt het echter een keer of 10 voordat hij goed loopt.
Inmiddels zijn vervangen: ECM, beveilingsmodule, contactslot met nieuwe sleutels en het gemini alarm is verwijderd. Al deze reparaties hebben er toe geleid dat het 5 weken goed gaat en daarna gaat het weer mis.
Iemand nog een idee?

Firebird95

Geplaatst door Firebird95 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans-Am? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

320 (0), 16 jaar geleden

brandstofdruk?

vd Lans (0) PRO, 16 jaar geleden

Waarschijnlijk zit het probleem toch in de orginele startonderbreker systeem.
er kan een sluiting in de bedrading zitten die het beveilegings module opblaast. Het module is dacht ik wel te omzeilen maar dan moet het dashbord er uit.Om zeker te zijn zou ik dat uit moeten zoeken.

320 (0), 16 jaar geleden

wat voor benzine tank je?

misschien eens injectiereiniger toevoegen of v-power tanken.

mogelijk heb je vervuilde injectoren.

Firebird95 (0), 16 jaar geleden

Ik ga de volgende VATS-bypass module bestellen en aansluiten. Dan maar eens zien hoe het gaat. De bypass-module kost 25 dollar, dus het proberen waard.

http://mysite.verizon.net/vze7erz1/id1.h...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans-Am of stel zelf een nieuwe vraag.