Mercedes-Benz 200: oldtimerverzekering

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2-liter

Hallo,

heeft iemand een tip voor een goede (goedkope) oldtimerverzekering. Ik ben wel van plan om ongeveer 20.000-25000km per jaar te rijden.

hans van gestel

Geplaatst door hans van gestel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

Mede afhankelijk van de polisvoorwaarden komt een prijs tot stand... Het is maar net wat je belangrijk vind?

Gr. paul

moderator (0) PRO, 15 jaar geleden

Dat zal niet meevallen om die auto in een oldtimerverzekering te krijgen met die kilometers per jaar.
Nagenoeg alle specifieke oldtimerverzekeringen hebben een kilometerbeperking per jaar. Meestal ligt dit tussen de 3000 en 5000 km. per jaar.

hoes (0), 15 jaar geleden

tik eens oldtimerverzekering in bij google keus genoeg, maar houd er wel rekening mee dat de meeste verzekeraars wel een "eertse" auto eisen, die natuurlijk ook bij hun verzekerd moet zijn.

vrgr: hoesein

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

ze eisen indd een eerste auto, echter hiervan een kentekenbewijs overleggen wat op jouw naam staat is voldoende, hoeft niet bij de zelfde maatschappij verzekerdt te zijn.

oldtimerverzekeringen zijn indd bedoeld voor in principe hobby auto;s er wordt weinig mee gereden dus vandaar ook de lage premie meestal.
bij km standen van 20dkm per jaar....zal het verzekeren wel niks goedkoper worden als met een alledaagse auto..ook als je geen eerste auto hebt gaat dit ten koste van de premie.

bij de meeste verzekeraars kun je tot 7500km per jaar rijden met een oldtimerverzekering.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.