Volkswagen Passat: Elektrische raambediening Passat defect

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 74 KW

Sinds afgelopen weekend werkt de elektrische raambediening voorportier aan de passagierskant niet meer. Bij het bedienen van de schakelaar is er een ratelend geluid in de deur te horen.
Eerst ging het raam nog met horten en stoten naar beneden en naar boven maar sinds vanmorgen is er alleen nog een ratelend geluid en wil het raam niet meer naar boven of beneden.
Het raam sluit ook niet helemaal meer waardoor er op de snelweg een fluitend geluid ontstaat. Op een parkeerplaats de ruit met de hand omhoog gedrukt.

Weet iemand wat het probleem is en wat de reparatiekosten hiervan ongeveer zijn?

Gerrit VW

Geplaatst door Gerrit VW (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (10) PRO, 13 jaar geleden

nou dit is dat het mechaniek stuk is en dar moet en ander in de kosten zal zo tussen de 100 en 150 euro zitten voor de onder delen schat ik.

groetjes jan.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Als ik dit zo hoor dan heb je waarschijnlijk een probleem met je ruitmechaniek waarvan de kabel ernaast ligt of iets vanaf is afgebroken (kwam vaak voor,staat VW bekend om). Oplossing is nieuw ruitmechaniek monteren.

Gerrit VW (0), 13 jaar geleden

OK! Dank voor de reacties. Zal de dealer maar eens gaan bezoeken voor een offerte.

Offerte ontvangen: Vervanging raammechanisme incl arbeidsloon bijna € 200,=

Gerrit VW (0), 4 jaar geleden

Passat ingeruild voor een nieuwer exemplaar. Geen zin in deze hoge kosten bij een 10 jaar oude auto

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.