Volvo S60: Gierend geluid bij lage snelheid

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: B4164T3, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 110

Ik heb een tijd terug een gebruikte Volvo S60 gekocht bij een dealer.
Omschrijving klacht; bij lage snelheid, optrekkend of remmend is er veelal een zacht “gierend geluid” hoorbaar. Dit komt vooral tot uitdrukking bij bijna stilstand filerijden en in druk stadsverkeer. Het geluid is goed hoorbaar en irriterend, de radio of ventilator hoeft niet speciaal uit te worden gezet om het geluid waar te nemen. Bij een kleine stuurbeweging is het geluid kortdurend weg.
Door de dealer is de stuurbekrachtingspomp en al wat meer vervangen. Het probleem is bekend bij volvo onder nummer TJ27208. Er is een isolatieset beschikbaar en deze is gemonteerd.
Al met al over de inzet van Volvo niet te klagen echter het geluid is nog steeds aanwezig en ze weten niet de juiste oplossing te vinden.
Graag hoor ik of er meer mensen zijn met dit probleem en of dit opgelost is!
Ben

ToRoEr61

Geplaatst door ToRoEr61 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

zappa1956 (0), 6 jaar geleden

ëen v.d. riemen ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.