Skoda Octavia: motor gaat soms niet in gang

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: cayc

Motor gaat soms niet in gang 1° maal voorgevallen in een hevige regenvlaag 2°maal in de carwash na een tijdje lukt het wel zelf hebben we het niet voor.Motor al nat gespoten gaat elke keer we hebben volgende foutcode p033600 zelf denk ik dat het niet veel met water heeft te maken we denken in de rchting van krukassensor.

EUROP 1

Geplaatst door EUROP 1 (0) PRO , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jaker (0) PRO, 5 jaar geleden

De krukassensor gaat zelden stuk en dat is maar goed ook want hij zit lekker wegestopt onder het oliefilterhuis,maar de sensor is een hallgever wat betekent dat hij ook een voedingspanning van 5V moet hebben.
Zou de bedrading controleren op beschadiging,vooral ter plaatse van de motor van het omschakelbare spruitstuk ,ditis een beruchte plaats (dicht bij de egr leiding)

EUROP 1 (0) PRO, 5 jaar geleden

Ga ik zeker controleren alvast bedankt voor info.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.