Volkswagen PHAETON: Sissend geluid stuur

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 176

Beste forumleden,

Ik heb sinds een aantal maanden een sissend geluid zowel buiten als van binnen alleen als ik naar rechts stuur. Hooguit halfjaar terug ongeveer is de stuurbekrachtigingsleiding vervangen vanwege lekkage en eigenlijk kort daarna geloof ik heb ik het geluid. Er zat een beetje te veel stuurbekrachtings olie in wat ik zelf vandaag weer eruit heb gegooid. Ik twijfel aan 2 dingen, de stuurpomp of het stuurhuis. Ik ben jullie hulp zeer dankbaar omdat ik de auto ga inruilen en de garage waar ik hem nu wil inruilen eerst wil dat het probleem opgelost is of dat het geluid weg is.

Alvast bedankt voor jullie antwoord(en).

Met vriendelijke groet,

[yt]https://m.youtube.com/watch?v=W1HwKZm4xr...[/yt]

TaxiHoorn

Geplaatst door TaxiHoorn (130) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Phaeton? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Siem Bijman (135) PRO, 5 jaar geleden

Neem even contact op met Edwin Roozing van Auto Elect, want die weet alles van stuurhuizen en kunnen je vast vertellen wat het probleem is. (wel even vertellen dat je deze tip via Problemcar hebt gekregen ha..ha.).

https://www.auto-elect.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Phaeton of stel zelf een nieuwe vraag.