Renault MEGANE SCENIC: slaat niet aan met koude start.

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: M4R F7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Ik heb hier een renault de met koud weer niet wil aan slaan. Na een 10 minuten proberen en de accu leeg gestart , de lader er op en slaat hij aan en heb je de rest van de dag geen last meer. Uitgelezen 1 fout gevonden DF058 Consistente Multiplex signalen voor CC/CL. geen idee wat dat kan zijn.

John ARS

Geplaatst door John ARS (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

viper_ren (0) PRO, 5 jaar geleden

Mijn eerste gedacht is de toerentalsensor... Indien mogelijk, probeer eens te kijken naar het signaal tijdens de koudstart.

abc (0) PRO, 5 jaar geleden

start toerental controleren idd,als dit er is duw de gasklep eens open met de hand,wil die dan wel aanslaan?zo ja ,gasklep reinigen.

John ARS (0) PRO, 5 jaar geleden

Gasklep huis schoon gemaakt probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.