Volvo V50: Brandstofdrukregelaar past niet?

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4204t

Goedemorgen,

Onze Volvo V50 heeft een probleem met de brandstofdrukregelaar . Nu is het zo dat deze alleen nieuw besteld kan worden incl brandstofpomp. Dit kost 900 euro zowel bij de dealer als bij andere autobedrijven.

Nu hebben wij van een demontagebedrijf een brandstofdrukregelaar gevonden en ontvangen. Het onderdeelnummer is exact hetzelfde.

Echter, past deze dus gewoon niet. Zoals op de foto te zien komen de gaten in het zilvere gedeelte van de regelaar niet overeen op de manier waarop hij geplaatst moet worden. We hebben hem gemonteerd maar hij werkt ook niet. De auto start ook niet.

Hoe kan het dat 2 regelaars die beiden uit een 2.0D uit 2006 komen, met hetzelfde onderdeelnummer, verschillend zijn?

In die van ons zit aan de ene kant 1 gat en aan de andere kant 2. Bij de ontvangen regelaar ook, alleen precies contra. Hoe is dit mogelijk?

Nu is het zo dat in onze Volvo, voordat wij hem kochten, bij de vorige eigenaar, een andere motor is gekomen. Zou het zo kunnen zijn dat er een 1.6D motor in is gezet? Dat het daardoor niet past? Ik kan de motorcode nergens vinden op het blok.

Feit blijft dat het onderdeelnummer overeen komt. Iemand enig idee? Wij snappen er niks van!

2062001

Geplaatst door 2062001 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.