Peugeot 206: Piep Waarschuwing bij heel warm weer /motor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine

Ik heb een 206 1.4Quicksilver uit 2004 met een raar "probleem"Nu met het warme weer en een hele warme motor hoor ik regelmatig zo'n waarschuwingspiep (zoals je de deur open laat bvb) Het vreemde is dat dat gebeurd bij afremmen en ook af en toe bij richting aangeven. Het typische is dat als de piep klinkt de richtingaanwijzer dan even stopt.Als ik op de snelweg rijd is er niets te horen en rijd hij gewoon geweldig Bij een normale temperatuur buiten en motor is het (vrijwel ) nooit te horen. Alles blijft gewoon functioneren , en bij de garage alles uit laten lezen en er was niets te vinden. EN ze snapten het ook niet ,,want natuurlijk dan gebeurt het niet.
Verder dik tevreden met de auto en wegdoen daarvoor is ivm geld geen optie. Wie kent dit probleem en natuurlijk een oplossing ???
Bedankt alvast

Zois 1

Geplaatst door Zois 1 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 4 jaar geleden

Remolieniveau is goed ?

j@n-willem (0) PRO, 4 jaar geleden

Je garage is dat een universeel? Anders bij psa specialist of een dealer Peugeot. Ik denk een beginnende com 2000 complete richting aaanwijzers en ruiten wisser schakelaar.
Gr jw

Zois 1 (0), 4 jaar geleden

Niveau remvloeistof en andere zijn prima En de garage was een Peugeot dealer

Zois 1 (0), 4 jaar geleden

Nu de Buitentemperatuur wat minder is,isde piep ook minder maar vreemd is hetwel .EN irritant.
Wie o wie heeft een idee. Het al hopelijk wel wat "kleins"zijn maar toch.

Zois 1 (0), 4 jaar geleden

Helaas blijft ook als het "kouder"is heel af en toe dat piepje terugkomen

j@n-willem (0) PRO, 4 jaar geleden

Als je dat piepje hóórt, geef eens een tikje/zetje tegen richting aanwijzer schakelaar dit op 1 juli ook al advies gegeven........
Gr jw

Zois 1 (0), 4 jaar geleden

Beste Jan -Willem Dat ga ik proberen,Sorry maar ik wist/weet ook niet wat een com2000 is. Richtingaanwijzer natuurlijk wel,maar vrees dat het dan een nieuwe unit zal worden. Maar bedankt alvast

j@n-willem (0) PRO, 4 jaar geleden

Al vorderingen

Zois 1 (0), 4 jaar geleden

Hoi JanWillem, Piep bleef komen ( af en toe) naar garage geweest alles gemeten ,niets kunnen vinden,MAAR de hoofdmonteur is aan het kijken voor een goede raw unit en gaat die dan voor een zeer schappelijk prijsje vernieuwen. En zeer waarschijnlijk is het dan verdwenen !!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum