Hyundai GETZ: Elektrische ramen doen het niet meer links en rechts

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4HD, Motorinhoud (cc): 1100, Vermogen (kw): 46

Graag hoor ik wat het probleem zou kunnen zijn. De zekeringen zijn nog heel links en rechts doen het allebei niet meer wat kan het zijn??
Vriendelijke groet
Michel

Michel hogenbirk

Geplaatst door Michel hogenbirk (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Siem Bijman (115) PRO, 4 jaar geleden

Schakelaar links is vaak de oorzaak, maar begin eerst eens de bedrading in de deurstijl te controleren of daar geen breuk in zit. Het rechter raam loopt waarschijnlijk via de linker schakelaar.

Michel hogenbirk (0), 4 jaar geleden

Kan geen breuk vinden in de kabelboom . We hebben geen stroom op de stekker die bij de schakelaar zit en de zekeringen zijn wel goed

Siem Bijman (115) PRO, 4 jaar geleden

En spanning op de zekering? Zoja, dan uitzoeken welke van de draden in de deurstijl naar de schakelaar gaan en deze draad volgen tot je spanning hebt.

Vind de 12V !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.