Isuzu N-Serie Forum

Zoek & filter binnen 221.388 topics
1 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Isuzu N-Series

De Isuzu N-Series is een serie lichte vrachtwagens geproduceerd door het Japanse automerk Isuzu sinds 1959. De vrachtwagens zijn ontworpen voor gebruik in stedelijke gebieden en zijn verkrijgbaar in verschillende carrosserievarianten, zoals bakwagen, chassis-cabine en trekker. De N-Series is al vele jaren een populair model in de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen vanwege zijn betrouwbaarheid, efficiëntie en veelzijdigheid.

De N-Series is beschikbaar in verschillende gewichtsklassen, van 3,5 ton tot 8,5 ton. Het voertuig wordt aangedreven door verschillende diesel- en benzinemotoren, waaronder een 3,0-liter turbodiesel die voldoet aan de Euro 6-emissienormen. De vrachtwagens zijn uitgerust met moderne veiligheidsvoorzieningen, zoals ABS, ESP en ASR, en bieden een hoog niveau van rijcomfort en gebruiksgemak.

De Isuzu N-Series wordt wereldwijd verkocht en is populair bij ondernemers en transportbedrijven vanwege de duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van de voertuigen. De vrachtwagens worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals transport van goederen, afvalinzameling en hulpverlening bij rampen. Het model heeft vele awards gewonnen en wordt geprezen om zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Modellen Isuzu